26 Mart 2013 Salı

MODEF İNEGÖL MOBİLYA FUARI


                    MODEF 2013

     Mobilyanın başkenti İnegöl MODEF 2013'le yine sektöre damga vurmaya hazırlanıyor. 01-07 nisan 2013 tarihleri arasında İnegöl fuar merkezinde yapılacak olan Mobilya fuarı Türkiye'nin ikinci büyük mobilya fuarı olma özelliğini taşıyor.
   01 Nisanda kapılarını açacak olan MODEF'in katılımcı firmaların tamamı İnegöl'de faaliyet gösteren mobilya imalatçılarıdır. Bu bakıımdanda farklı bir özelliği olan MODEF İnegöl mobilyasının dünyaya tanıtımı için İnegöl dışından firma kabul etmemektedir. Dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçilerin gelmesi beklenen MODEF'e firmalar özenle hazırlanmaktadırlar. Katılımcı firmaların büyük bölümü yeni ürün konseptlerini MODEF'te görücüye çıkaracaklardır.
    Yurt dışından gelmesi beklenen ziyaretçilerin yanı sıra yurt içinden de birçok parakende mağaza sahipleri ve aynı zamanda bireysel tüketicilerinde ilgi gösterdiği fuarın her yıl olduğu gibi bu yılda çok sayıda ziyaretçi çekmesi bekleniyor.Özgün ve sıra dışı tasarımların yanında kalite ve dayanıklılığa önem veren İnegöl Mobilyası  MODEF'inde katkılarıyla her geçen gün adını dünyaya duyurmaya ve aranılan marka olmaya devam ediyor.  ..

1 yorum: